korp! Fraternitas Estica

Surn. 02.06.2023 Warkworth, ON, Kanada

Haridustee:
BSc. insener, Ryersoni Ülikool (Toronto), 1979

Toivo Soolepp sündis 25. 07 Campbellfordis, Kanadas ning lahkus siit ilmast 02.06.2023 Peterborough regionaalhaiglas. Tema abikaasa oli Liisa Kald-Soolepp, tal oli ka 2 tütart, Katrin ja Erika Soolepp. 1979. aastal lõpetas ta Ryersoni ülikooli Torontos inseneeria erialal ning 1981. aastal liitus ta CCG Engineering, Bell Canada firmaga.
Toivo oli tugev ja aktiivne mees, kes elas elu täiel rinnal. Tal oli suurepärane huumorisoon, positiivne väljavaade elule ning tahtmine teisi oma teadmise, teenuse või toega aidata. Tal oli mitmeid erinevaid huvisid ning ta pühendas oma elu perele, sõpradele, tööle ja kogukonnale. Oleks raske leida inimest 500 kilomeetri raadiuses Toivo elukohast, kes ei oleks teda tundnud. Toivo oli ka suur jutumees - ta võis rääkida ükskõik kellega ükskõik millest. Toivo oli hea abikaasa, isa, vabatahtlik tuletõrjuja, kalamees, konsultant erinevadele äridele ja isikutele, ajaloolane, suurepärane töömees, ristsõnade lahendaja, tornide ronija, elektroonika spetsialist ning väga palju muudki.